PROGRAM

Iggesund

END OF SUMMER 2019

PROGRAM FREDAG!

Under fredagen erbjuder vi Iggesund End Of Summers Drive-In där vi visar den legendariska

och kulturella filmen från Lucas Film...

AMERICAN GRAFFITI från 1973.


Filmen kommer att visas på parkeringen utanför Camp Igge Arena där området är begränsat för att dom som tittar ska kunna få en bra upplevelse.

Vi kommer inte sälja några biljetter, insläppet börjar från kl. 18:00.


"Endast entusiastfordon" kommer att släppas in på "hela området", och vill man se bio vare sig man kommer med en Amerikansk bil från 40 talet eller ett Europeiskt fordon från 1975 så är det "Först till kvarn som gäller".


--- Den så kallade gränsen ---


Ja vart ska man sätta den? Men eftersom det är vårt event och vi vet på ett ungefär hur vi vill att området ska se ut så kan vi väl skriva att t.ex. en Volvo 240 från 1983 är inte ett entusiastfordon denna kväll. (Även om vi hellre ser en sån än en sönderhoppad '63 Impala med dörrarna öppna)


Filmstart: 20:00

Pris för Bioplats: 200kr/bil

PROGRAM LÖRDAG!

Iggesund End Of Summer erbjuder en lördag fullmatat med roliga happenings. Vi kan redan nu presentera en hel del saker som är svetsat och klart.


CAR & BIKE SHOW (09:00-00:00)

med utmärkelsen People´s Choice.

Lördagens show börjar då Entrébandet klipps kl 09:00. 

Under dagen kommer våra besökare vandra runt på

området och sedan rösta på det fordon dom tycker är

värd utmärkelsen People´s Choice. Röstningen hålls

öppen mellan kl 09:00 och 15:00, Prisutdelning kl. 16:00.


SWAP MEET (09:00-00:00)

Området kommer vara fyllt med Privata och Företags säljare som endast har motorrelaterade produkter att erbjuda. Företag som säljer kläder med Rockabilly / Rock n Roll / Punk / Motor / Skateboard / Surf attityd är väldigt välkommen då detta är en stor del av vår motorhobby.

PRIS FÖR SÄLJPLATS!

Noll kronor, men skynda Er att boka då det är först till kvarn.


FÖRETAGSMONTER (Ej försäljning!)

Om ni vill göra reklam för era produkter.

Pris: 500kr för 3x3 meter osv.


BIL/MC CUSTOM BYGGE

Pris: Noll kronor

Bara meddela oss hur stor monter du har, vi uppskattar byggen och det är även roligt att titta på då många besökare kanske jagar inspiration och idéer.


DRAGRACING MONTER

Vill Ni ställa Er racebil och buss inne på Swap Meet området och sälja support  tröjor eller dyligt är ni mer än välkommen. Hör av er till oss så planerar vi in en bra plats till teamet.


DU BOKAR DIN/ER PLATS PÅ: 

Epost: info@endofsummer.nu


...eller om du skickar ett meddelande till oss på vår facebooksida.LOTTERI / MOTORSPRÄNGNING (11:30-??)

Vi kommer även detta år blåsa motorn på någon gammal rishög som vi plockat upp på någons bakgård. Här gissar ni hur lång tid det tar innan motorn rasar och eventuellt vinner du ett riktigt fint pris. Lotten kostar 20kr

2017

Volvo 850, Tid: 16,7 sekunder


2018

Audi A6, Tid: 9,3 minuter


2019

Det är det bara du som vet!THE JUDGE AWARD (13:00-15:00)

Vår egen Mr. Judge kommer tillsammans med sina kumpaner välja ut dom 15 bilar som dom vill se för bedömning på vår bilramp inne på området. Här presenteras och bedöms fordonet och våra fem domare ger sedan sin poäng. Flest poäng vinner priset som är över 1000kr cash och prylar från våra sponsorer.

VÅRA DOMARE

- Daniel Fors

- Roger Isacsson

- Folke Eldh

- Urban GustavssonVINNARE AV THE JUDGE AWARD 2018

Namn: Per Svedberg, Hudiksvall

Bil: Chevrolet BelAir 1955


THE END OF SUMMER RUN 2019 är årets roligaste bilfärd då vi presenterar Iggesund End Of Summer på våra gator. Kl. 17:00 går starten av årets The End Of Summer Run där vi åker ut och visar upp vilka fordon som besökt årets tillställning. Vi börjar förbereda en line-up runt 16:45 tiden där trippens PaceCar är som vanligt ett stycke röd Chevrolet Chevelle 1970. Denna kärra kommer att befinna sig nästan ända borta vid Preem macken, och efter den bilen fyller vi sedan på med fordon efter fordon. 


Förra året blev vi ca 200st veteranbilar som följde med på turen och folket utmed gatorna fick se en mycket trevlig karavan, samt att vi fick se gårdsfester efter trottoarer och annat.


Vår slutdestination har under tidigare år varit Borka Brygga i Enånger, men detta år kommer vi att återvända till End Of Summer området efter att vi åkt en tripp på 3 mil. Väl i mål så väntar End Of Summers nya Kustom Kulture Cinema inne restaurangen med fulla rättigheter.